Hermes Foods:
 
рамка
BG Български
EN English
рамка
  Продуктови линииЗа насБрандовеЛогистикаПромоцииКонтакти
 Хермес Фуудс - най-доброто в храните  

 
Hermes Foods:
Консервирани храни
Овкусяващи сосове и кремове
Здравословни храни
Кафе
Снаксове
HOREKA
Храни и аксесоари за домашни любимци
домашни любимци
Контакти
 
рамка
HOREKA

КОХ
овкусяващи сосове и кремове

Koch

Кох е световно наложена марка за хрян, горчица, майонеза, салатни сосове и кремове. С неподправено качество и вкус, продуктите на Кох присъстват на всяка трапеза... прочетете тук »

 
 

ДЪТЧ ЛЕЙДИ
кондензирани млека

Dutch Lady

Dutch Lady световно утвърдена марка за кондензирани млека. Продуктите са с изключително качество и запазени вкусови качества... прочетете тук »

 
 

ХАЙНЦ
сосове, кетчупи, готови ястия

Heinz

Хайнц е една от водещите глобални марки, известна с патентованата си силиконова клапа за кетчупите, несравнимото качество и екзотичните вкусове на сосовете. Продуктите са изцяло натурални, не съдържат консерванти и изкуствени оцветители... прочетете тук »

 
 

КРАМИ
плодови и зеленчукови консерви, пастети

Крами

За плодовите и зеленчукови консерви на Крами се използват само най-свежите, вкусни и екологично чисти продукти, зрели в най-слънчевите градини на България. Пастетите Крами се произвеждат в модерно технологично оборудвани заводи, от качествени суровини, под строгия контрол на Хермес Комерс Р... прочетете тук »

 
 

ДЕ ЛОРА
рибни консерви

De Lora

Делора е марка ориентирана както към младите модерно мислещи хора, които са отворени към нови и екзотични вкусове, така и към традиционалистите. Широката гама от вкусове, които Делора предлага е в състояние да задоволи и най-капризния клиент... прочетете тук »

 
 

ЗЮСИНА
висококачествени и достъпни подсладители

Sussina

ЗЮСИНА е един идеален продукт, за безкалорийно подслаждане на кафе, чай или сокове. ЗЮСИНА е концепитрана специално към хора, които съзнателно поддържат фигурата си и за диабетици... прочетете тук »

 
 
 
рамка
 
  Hermes Foods:

 

 

 

 

 

 

2005-2011 Hermes Foods. All Rights Reserved. Designed by GlobalLightWorks.

   
Hermes Foods: